Victor Ponta a anunţat că îi trimite lui Liviu Dragnea o demisie în alb din PSD. Dragnea: N-o voi activa, nu sunt de acord să plece

8 martie 2017, 11:36

Actual senator PSD, fostul premier şi preşedinte al partidului a explicat de ce îi va trimite o demisie în alb lui Liviu Dragnea, actualul preşedinte al PSD.

Eu intenţionez, în continuare, un singur lucru: să îmi spun opinia despre anumite lucruri pe care le cunosc. De exemplu, să-mi spun opinia că pierdem timpul cu discuţia asta despre Europa, că oricum domnul Iohannis va vota ce spune Germania. […] Ăsta-i dreptul la care ţin cel mai mult, şi anume să-mi spun opinia. Şi o să-mi spun opinia foarte mult timp. Dacă deranjez…am văzut că deranjez… de astăzi o să-i trimit domnului Dragnea demisia mea în alb şi, când îl supăr foarte tare, o introduce şi a scăpat de mine. Dar, să tac din gură, n-o să tac. Nu pot, la vârsta asta să mai tac din gură pe lucruri pe care le-am văzut, pe care le ştiu şi pe care le văd cu îngrijorare”  – a declarat Victor Ponta pe holurile Parlamentului.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a reacţionat şi a spus că nu este de acord cu plecarea fostului preşedinte al partidului.

Nu-s de acord ca Victor Ponta să plece din partid. Dacă a trimis o demisie în alb, n-o voi activa. Nu concep ca un fost preşedinte de partid să primească un tratament ca Mircea Geoană. Încerc să înţeleg de ce este supărat. Victor  Ponta are ce să facă în partid, poate lucra în partid, poate sprijini guvernul, aşa cum o facem cu toţii.

Liderul PSD a subliniat că nu este deranjat de declaraţiile făcute în ultimul timp de Victor Ponta.

Şi premierul Sorin Grindeanu a declarat că Victor Ponta ar trebui să rămână în PSD.

Eu cred că Victor Ponta trebuie să rămână în PSD. A condus unul din cele mai performante guverne de după revoluţie. A condus foarte bine, nu un guvern, mai multe chiar,  au fost vreo 4. Pe scurt, părerea mea este că Victor Ponta trebuie să rămână în PSD, fost preşedinte al PSD şi eu cred că aşa se va şi întâmpla„, a declarat premierul după şedinţa de guvern.

Victor Ponta şi-a intensificat în ultima perioadă criticile la adresa conducerii PSD.

În februarie, după o şedinţă a PSD care a tranşat cazul unor membri care au criticat prestaţia partidului în scandalul creat de ordonanţa 13 , şi în care Mihai Chirica şi-a pierdut toate funcţiile din partid, Liviu Dragnea a declarat că nu s-a pus problema  sancţionării lui Victor Ponta, pentru că acesta nu mai are funcţii în partid.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite