Victor Ponta, la TVR1: „Eu nu mă pot încadra într-un tip de conducere în care unul sigur le știe pe toate”

10 aprilie 2017, 23:59

Întrebat în ce relații este cu Liviu Dragnea, Victor Ponta a precizat că este în „relații excelente” cu președintele PSD, pentru faptul că nu-și vorbesc, însă a punctat că scopul său în viața nu e să se certe cu Liviu Dragnea.

Șeful PSD-ului dacă are ca principală slăbiciune faptul că merge o dată de săptămână, o dată la două săptămâni, la Înalta Curte, la…, este o slăbiciune pentru PSD, i-am spus și lui Liviu Dragnea, a spus Victor Ponta.

Cât timp Liviu Dragnea va fi președintele PSD, eu nu voi avea niciun rol. Povestea asta: să vină la partid!… Am cerut și eu: dați-mi și mie o sapă, să sap curtea, dați-mi să hrănesc porumbeii la partid… nu se pune problema! Februarie 2017, m-am întors, am fost plecat aproape o lună, și i-am spus, nu lui Liviu Dragnea, că nu vorbea cu mine, ci inclusiv premierului, Sorin Grindeanu: Vreau să mă retrag din PSD, nu vreau să trec la alt partid, nici nu mă văd la alt partid. (…) Atunci m-a căutat Liviu Dragnea și a zis: mai stai un pic.  De ce să mai stau? Dacă ajungeam tot acolo… Așa încât, ne-am certat un pic întrucât a spus niște lucruri mincinoase despre mine, după care am văzut că nu mai spune și nu mai spun nici eu despre el, a mai spus Victor Ponta.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite