Victor Pițurcă, nemulţumit că nu mai poate pleca în străinătate. Fostul fotbalist a povestit cât de greu i-a fost în arest: „Au fost momente foarte dificile”

6 februarie 2023, 20:54

Victor Pițurcă este nemulţumit că nu mai poate pleca în străinătate și a cerut judecătorilor să îi ridice măsura controlului judiciar. Instanța se va pronunța miercuri. Fostul fotbalist a povestit și cât de greu i-a fost în arest timp de 24 de ore.

Între timp, la DNA a fost audiat fostul ministru USR al Economiei, Claudiu Năsui. El susține că șeful Romarm, Gabriel Ţuţu, este un protejat al sistemului și al fostului ministru PNL al Economiei, Virgil Popescu, actual ministru al Energiei. Contactat de Știrile TVR, Virgil Popescu nu a exprimat un punct de vedere.

Actualul ministru al Economiei, Florin Spătaru de la PSD, spune că va analiza dacă îl va da afară pe șeful Romarm, Gabriel Ţutu.

Șeful Romarm, Gabriel Țuțu, este acuzat că ar fi primit 50.000 de lei reprezentând 1,5% din profitul realizat de familia Pițurcă din afacearea măștilor neconforme livrate MAPN. Victor Pițurcă și fiul lui, Alex, ar fi făcut un profit consistent : 750.000 de euro. Doar o parte din bani, 390.000 de euro, au rămas la ei. Restul s-a împărțit între o firmă a unor italieni, un amic al șefului Romarm și chiar Gabriel Țuțu.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite