Viceprimarul comunei Suatu, din județul Cluj, a fost găsit mort, după trei zile de căutări

15 ianuarie 2023, 19:40

Ștefan Nagy a fost văzut în viață ultima dată vineri. Imediat după ce a fost dată alarma, oamenii s-au mobilizat. Le-au venit în ajutor polițiștii și jandarmii.

Viceprimarul comunei Suatu a plecat de acasă vineri dimineață, în jurul orei 7. De atunci, nimeni nu a reușit să mai ia legătura cu el. Familia l-a dat dispărut și a fost căutat de peste 100 de oameni – localnici, voluntari, polițiști, jandarmi, cu drone și câini de urmă. Animalele au fost cele care au găsit trupul neînsuflețit al bărbatului de 49 de ani.

Ieri, una dintre fiicele bărbatului făcea apel pe o rețea de socializare, ca să o ajute să își găsească tatăl: „Tatăl meu, Nagy Ștefan, a plecat de la domiciliu (comuna Suatu, Jud.Cluj) în data de 13 ianuarie, dimineața în jurul orei 07:00 și nu s-a mai întors acasă. La data dispariției purta salopetă de lucru de culoare albastră, o vestă neagră și era încălțat cu cizme” (sursa: Facebook.com)

Tocmai cizmele au constituit un indiciu important, pentru că au fost găsite abandonate pe un câmp, iar urmele au condus echipele de căutări până la locul unde bărbatul a renunțat la viață: o construcție din lemn la capătul unei livezi.

ANDREEA VIȘAN, purtător de cuvânt IPJ Cluj: Cadavrul acestuia a fost identificat în extravilanul localităţii Suatu din judeţul Cluj. În urma unor evaluări primare, fără semne vizibile de violenţă. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, întocmit sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă.

Viceprimarul era la al treilea mandat, iar colegii spun că nu a dat niciun semn care să prevestească tragedia.

SZABO MIHALY, primarul comunei Suatu: Joi dimineață a venit la serviciu, după masă l-am sunat, nu a mai răspuns. La serviciu nu avea nicio problemă. Era om la locul lui, meseriaș foarte bun.

Medicii legiști au ridicat trupul bărbatului pentru necropsie.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite