Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba a fost găsit spânzurat. Alin Cucui a lăsat familiei un bilet de adio

11 aprilie 2018, 10:26

Alin Cucui avea 41 de ani și era la al treilea mandat în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Alba. Avea o carieră politică promițătoare și o familie frumoasă. Gestul lui i-a lăsat fără cuvinte pe toți cei care l-au cunoscut.

Cel care l-a găsit a fost fratele lui. A anunțat imediat poliția. Biletul de adio descoperit lângă bărbat și imaginile înregistrate de sistemul de supraveghere video al casei au îndepărtat orice altă suspiciune privind cauza decesului. În bilet, bărbatul explică ce l-a împins să facă acest gest și își cerea iertare familiei.

Câțiva apropiați spun că în ultimele zile a fost puțin abătut. Nimeni nu s-a gândit însă la o nenorocire deși, în trecut, a suferit de depresie.

Medicii legiști vor stabili cauza precisă a morții.

 

Deputatul PNL Florin Roman a declarat miercuri că Alin Cucui a avut în urmă cu câţiva ani o perioadă de uşoară stare depresivă şi că acesta se temea de nişte probleme medicale care nu s-au confirmat, scrie Agerpres.

„Am vorbit ieri (marţi – n.r.) la telefon cu el. L-am simţit că nu e în regulă. Mi-a zis că mă aşteaptă acasă. El a mai avut o perioadă, în urmă cu câţiva ani, de uşoară stare depresivă, a depăşit-o, acum se pare că nu. Se temea de nişte probleme medicale care nu s-au confirmat. (…) A avut o perioadă mai dificilă, a reuşit să o treacă la momentul respectiv, a reintrat în această perioadă şi se pare că nu a reuşit să o depăşească. El era un om plin de viaţă, dar era mai atent cu sănătatea lui, îşi făcea periodic controale, analize, se temea că ar avea ceva, deşi medicii i-au explicat că nu e vorba de nimic„, a spus Roman, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că Alin Cucui nu avea probleme financiare şi nici probleme în familie.

Şi deputatul liberal Corneliu Olar s-a arătat afectat de moartea vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Alba.

”Chiar m-a afectat şi mă afectează. (…) Eu zic că o cădere psihică, nu s-a putut stăpâni… Sunt şi asteniile astea de primăvară şi pe mulţi îi atacă aşa prin surprindere. (…) Era un om chiar cu relaţii de prietenie şi colaborare, decât de a-l vedea pe el să intre în anumite afaceri. (…) Nu cred că avea acces la anumite semnături în anumite proiecte sau în anumite investiţii”, a precizat Olar.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite