Vicepreședintele AFM: Rabla pentru electrocasnice va porni într-o lună

Programul Rabla pentru electrocasnice va porni într-o lună
Programul Rabla pentru electrocasnice va porni într-o lună
2 mai 2019, 12:37

Vicepreședintele Administrației Fondului pentru Mediu, Octavian Dorin Corcheș, a declarat, joi, la Bistrița, cu ocazia reuniunii informale a atașaților de mediu, că programul Rabla funcționează foarte bine și că 80% din fondurile alocate în prima sesiune au fost epuizate.

„Cu siguranță va exista și o a doua sesiune pentru că ne dorim să atingem cel puțin numărul de autoturisme noi pe care l-am atins anul trecut, respectiv 50.000. (…) Din cele 30.000 de vouchere pentru prima etapă a programului mai avem 6.000 de eco-etichete pe care, cu siguranță, le vom consuma în zilele următoare”, a spus Octavian Dorin Corcheș.

El a precizat și că se fac ultimele pregătiri pentru programul Rabla pentru electrocasnice, procedura urmând să fie finalizată în următoarele două săptămâni.

„În ceea ce privește programul Rabla pentru electrocasnice, facem ultimele modificări pentru a fi îmbunătățit acest program și în aproximativ două săptămâni veți fi la curent cu noile modificări și demararea acestui program. Noi sperăm ca în maxim o lună să avem pornit și programul Rabla pentru electrocasnice”, a mai declarat vicepreședintele Administrației Fondului pentru Mediu, Octavian Dorin Corcheș.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă