Vicepreședintele PNL, Alexandru Muraru, vizită în Ucraina, alături de alți 20 de parlamentari din Europa și America de Nord

Alexandru Muraru
Alexandru Muraru
4 mai 2022, 17:29

Deplasarea se face începând de astăzi, cu plecare din capitala Poloniei, Varșovia. „Din motive de securitate și de protecție, locurile, instituțiile și oficialii ucraineni care vor face parte din programul oficial nu pot fi comunicate public în acest moment, dar pe parcursul următoarelor zile, după fiecare element al vizitei, acestea vor fi comunicate, împreună cu materiale foto și video” – informează PNL Iași, într-un comunicat.

“Efectuez, în aceste zile, o vizită oficială în Ucraina, alături de o delegație internațională de demnitari și oficiali de rang înalt, cu scopul de a arăta solidaritate și implicare pentru vecinii noștri greu încercați de ororile războiului și de a înțelege pe deplin consecințele acestuia. România este implicată ferm în ajutarea Ucrainei în toate planurile și cu toate resursele instituționale, logistice și financiare. Suntem conștienți că ceea ce vom vedea acolo ne va marca, pentru că mulți dintre noi am avut neșansa de a trăi în vecinătate coșmarul unui conflict de neimaginat. Din păcate, orice regulă de război a fost călcată în picioare: sute de copii și-au pierdut viața, femei violate și ucise, milioane de familii destrămate, iar numărul total al victimelor poate depăși ușor orice estimare, întrunindu-se toate elementele posibile pentru condamnarea crimelor de război”, a declarat Alexandru Muraru.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă