Verificări la sediul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova privind posibile nereguli la concursul de admitere în şcolile de subofiţeri

Jandarmi jandarmerie
Jandarmi jandarmerie
26 octombrie 2021, 14:10

Potrivit unui comunicat de presă al Jandarmeriei Române, în urma unei erori, candidaţilor care au susţinut examenul de admitere la sediul IJJ Prahova li s-a administrat testul folosit pentru verificarea funcţionalităţii sistemului electronic de transmitere a subiectelor, nu testul unic de concurs.

„În conformitate cu prevederile legale, în rezolvarea contestaţiilor s-a decis acordarea punctajului maxim celor 11 candidaţi (7 pentru Şcoala de subofiţeri Drăgăşani şi 4 pentru Şcoala de subofiţeri Fălticeni). Instituţia noastră este prima interesată în clarificarea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest incident singular (la concurs au participat peste 1.600 de candidaţi în 51 de locaţii), în acest sens o comisie de verificare s-a deplasat imediat la sediul IJJ Prahova, pe baza constatărilor urmând a se dispune măsurile legale”, precizează sursa citată, potrivit Agerpres.

Poliţistul Marian Godină a publicat, luni seară, informaţii referitoare la rezultatele obţinute după contestaţii la concursul de admitere la şcolile de subofiţeri ale Jandarmeriei.

Astfel, el a arătat că 11 candidaţi care aveau iniţial note foarte mici, de 2 şi 3, au obţinut nota 10, toţi dând examen în aceeaşi clasă, în judeţul Prahova.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite