Verificări la drumul expres Craiova-Piteşti. Lucrările ar trebui finalizate la sfârșitul lui 2021

Verificări la drumul expres Craiova-Pitești, după ce președintele Ford România și-a arătat nemulțumirea față de stadiul lucrărilor. Astăzi, ministrul Transporturilor a mers personal în zonă să vadă dacă se respectă graficul de construcție a drumului.

02 Iulie 2019, 18:08 (actualizat 02 Iulie 2019, 19:47) Știrile TVR |
Verificări la drumul expres Craiova-Pitești
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

"Lucrările nu au progresat prea mult de la demarare" scria pe Facebook președintele Ford România, acum 2 zile. Ian Pearson făcea dovada și cu fotografii de pe drumul Craiova Pitești.

N-a picat prea bine la București, așa că ministrul Transporturilor s-a dus să vadă și el care este situația pe Drumul Expres. Răzvan Cuc susține că a rezolvat problema exproprierilor, dar trebuie urmați câțiva pași.

"Acest obiectiv, conform contractului din 2018, avea 12 luni de proiectare, 24 de luni execuție. Am reușit să reducem perioada de proiectare cu 6 luni, astfel încât să finalizăm mai repede. Se lucrează, se va lucra și eu voi veni aici să monitorizez lucrările”, a declarat ministrul Transporturilor Răzvan Cuc.

Mai întâi trebuie construite podurile și podeţele. Nu putem să ne apucăm de terasamente fără ele. Și suntem pregătiți să turnăm fundația de la pod", spune reprezentantul constructorului, Davide Pes.

" Am discutat nu doar cu domnul ministru, ci şi cu constructorul. Aşa că acum înţeleg mai mult, înţeleg că progresul va fi făcut în următoarele luni. Şi abia aştept să văd cum vor evolua lucrările ", spune președinte Ford România, Ian Pearson

Drumul expres Craiova-Pitești a fost inaugurat în luna mai a acestui an și ar trebui finalizat la sfârșitul lui 2021.

 

 

 

 

 

 

 

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 2°C 2°C
IASI 0°C 0°C
CLUJ -2°C -2°C
CONSTANTA 1°C 0°C
CRAIOVA 1°C 0°C
BRASOV -5°C -5°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI