Verdictul medicilor pentru Mihaela Buzărnescu: entorsă de gradul 2. Jucătoarea ratează următoarele două turnee. A jucat anul acesta 106 meciuri, cele mai multe din circuitul mondial

9 august 2018, 21:02

Condusă cu 4-3 de Svitolina după ce a avut 3-0 în setul „decisiv” şi enervată de refuzul arbitrului de a suspenda partida până la uscarea apei de pe teren, Buzărnescu a încercat să ajungă un „vole-cross”, dar a alunecat şi a suferit o „leziune a ligamentului talo-fibular anterior” de la glezna dreaptă.

Timp de două săptămâni, Buzărnescu va avea glezna imobilizată într-o orteză de mers tip „aircast”.

Fără a putea patina pe suprafaţa de ciment vopsit de la Montreal ca pe zgură şi din cauza materialului antiderapant al tălpii pantofului, fabricată dintr-un cauciuc similar celor din „Formula 1”, Buzărnescu a călcat strâmb și a strigat de durere mai mult de 2 minute şi jumătate şi încă 4, până când medicul i-a imobilizat întreaga articulaţie în atele ghipsate tipice unei fracture.

„Mi s-a făcut pielea de găină, glezna se umfla şi se făcea roşie. Au trecut ani până a venit trainerul. Dacă cineva are un atac de cord ?”, le-a reproşat organizatorilor Svitolina, care a stat lângă Buzărnescu până când românca a părăsit terenul într-un cărucior cu rotile.

Cu 106 meciuri jucate în 2018, cele mai multe din circuitul mondial, Buzărnescu nu ascunde starea de oboseală acumulată în cele 21 de turnee disputate în actualul sezon:

„Venirea aici a fost foarte grea, un zbor pe noapte cu escală, nedormit, neantrenată ieri deloc, doar astăzi 20 şi ceva de minute înaintea meciului și s-a simţit o oboseală”, a declarat Mihaela Buzărnescu.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite