Verdict în cazul dezafilierii Universităţii Craiova: Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir au fost achitaţi. Decizia este definitivă

15 iunie 2017, 14:07

FRF şi LPF au fost achitate de abuz în serviciu și de toate acuzațiile aduse.

Curtea de Apel a respins ca nefondată acțiunea ANAF, dar menține sechestru asigurator asupra bunurilor lui Mircea Sandu, Dumitru Dragomir și LPF, până când U Craiova anunță dacă va da în judecată în civil, în termen de 30 de zile.

În primă instanţă, Tribunalul București a decis ca Mircea Sandu și Dumitru Dragomir să fie condamnați la trei ani de închisoare cu suspendare.

În 20 iulie 2011, Comitetul Executiv al FRF a decis ca  Universitatea Craiova să fie dezafiliată provizoriu. Echipa a fost exclusă definitiv de Adunarea Generală a FRF, care a îndeplinit o formalitate. Locul echipei în liga secundă a fost luat de Juventus Colentina.

Membrii CEx au votat dezafilierea Craiovei cu 10 voturi pentru şi 2 abţineri. Dintre cei 14 membri au lipsit Cristi Borcea, unul dintre cei doi reprezentanţi ai Ligii 1, şi Dumitru Costin, preşedintele sindicatului fotbaliştilor recunoscut de FIFPRO. Marius Stan şi Marian Pălărie, reprezentantul fotbalului feminin, s-au abţinut.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă