Vedetele TVR se alătură campaniei #faptebune, un proiect menit să țină România unită

25 martie 2020, 18:05

Faptele bune pot ține România unită, iar o campanie inedită în care sunt implicați atât reprezentanți ai societății civile, cât și cei ai Guvernului a luat naștere în urmă cu câteva zile în mediul online.

La câteva zile de când a fost lansată, campaniei i s-au alăturat persoanalități din sport, televiziune, cultură și muzică.

Dacă vreți să contribuiți la această inițiativă puteți intra pe portalul faptebune.info iar acolo puteți adăuga informații despre cei care sunt un sprijin pentru semenii lor. Important este ca întotdeauna să precizați sursa informațiilor pe care le postați, și să fiți siguri de veridicitatea lor, să vă asigurați că aveti dreptul să publicați fotografiile pe care le postați pe site.

În cele 4 zile de când portalul a fost lansat a avut peste 2500 de vizitatori unici și zeci de fapte bune au fost deja publicate.

Specialiștii în psihologie spun că implicarea comunitară generează pe termen lung un impact în societate.

Pe durata campaniei și vedetele TVR vor da o mână de ajutor și vor veni în fața dumneavoastră cu exemple concrete de #faptebune pe care le fac pentru semeni. Pentru că împreună facem România mai bună.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite