Vârf de sezon pe litoral. Gradul de ocupare se apropie de 90% în toate stațiunile

30 iulie 2023, 18:54

Plaja de la Eforie nu mai este la fel de aglomerată ca în alți ani. Odată cu înnisiparea, e mai mult loc pentru șezlonguri și cearșafuri. Chiar dacă e spațiu destul, turiștii încearcă să stea cât mai aproape de apă, fie ea bună de îmbăiat sau rece ca gheața, așa cum a fost zilele acestea.

La Costinești, faleza și plaja forfotesc de lume. Stațiunea este preferata de cei pentru care aglomerația nu e o problemă. Apa rece, în schimb, da.

Reprezentanții operatorilor de turism de pe litoral spun că se vede că e vârf de sezon. În toate stațiunile, gradul de ocupare se apropie de 90%.

Corina Martin, secretar general, Federaţia Patronatelor din Industria Ospitalităţii: Costinești, dar și Eforie se plasează întotdeauna în topul celor mai bune prețuri pentru o vacanță pe litoral.  Atrag turiștii care au un buget ceva mai mic pentru vacanță și au un brand emoțional foarte bun.

Turiștii sunt așteptați pe litoral și cu multe surprize. La acest final de săptămână o cursă în culori a aliniat pe faleza din Mamaia câteva mii de alergători, iar la sfârșitul săptămânii viitoare va avea loc Constanța Air Show, un spectacol de excepție, promit organizatorii la care vor lua parte piloți experimentați la bordul avioanelor de acrobație și nu numai.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite