Vântul puternic a rupt mai mulți copaci și stâlpi de electricitate care au cazut pe carosabil și pe mașini

18 ianuarie 2023, 14:38

Un cod galben e în vigoare pâna mâine în zona montană și submontană a județelor Mehedinți, Gorj, Vâlcea și Argeș. Temporar vă ploua, iar la altitudini de peste 1500 m vor fi precipitații mixte.

În Dobrogea, local și temporar, vântul vă continua să prezinte intensificări, cu viteze de 55…65 km/h. Un cod portocaliu de vânt puternic intra în vigoare diseară și în Carpatii Meridionali, la peste 1800 de metri altitudine. Sunt anunțate rafale de peste 100…110 km/h și vă fi viscol, iar vizibilitatea redusă.

Căderi de stânci și copaci pe două drumuri din judeţul Caraș-Severin. Traficul este blocat total, de aseară în Clisură Dunării, pe Drumul Național 57, la limita județului Caraș-Severin cu județul Mehedinți. Nu au fost victime pentru că nimeni nu trecea pe drum în acel moment.

În zonă au fost montate indicatoare de acces interzis, iar de dimineață lucrătorii de la Regionala de Drumuri Timișoara au început înlăturarea rocilor de pe carosabil.

Circulația între Orșova şi Moldova Nouă se va desfășura pe o rută ocolitoare. Căderi de copaci s-au mai produs tot pe DN 57, în zona Dealul Piatra Albă, din cauza vântului puternic, dar și pe Drumul Județean 581.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă