Braşovul a fost câteva ore sub cod portocaliu de vânt puternic. Mai mulţi copaci au fost doborăţi la pământ, iar bucăţi din acoperişuri au ajuns pe străzi. Sub cod portocaliu au fost şi judeţele Covasna şi Buzău. Mii de oameni au rămas fără curent electric. În zonele montane, unde e cod galben până luni, viteza vântului poate depăşi 120 de kilometri pe oră şi se anunţă ninsori.
În Brașov, echipele ISU au intervenit în centrul orașului, unde o bucată de tablă desprinsă de rafale risca să cadă peste trecători. Vântul a luat pe sus mai multe bucăți de la acoperișul unui bloc, care au căzut pe stradă.
Vijelia a fost atât de puternică, încât a smuls mai mulți copaci din rădăcini în localitățile Teliu, Hărman și Moieciu.
În Poiana Brașov, toate instalațiile pe cablu din partea superioară a Masivului Postăvarul au fost oprite.
În Harghita și Vrancea, mii de oameni au rămas fără curent electric, după ce rafalele de vânt au avariat rețelele.
La Focșani, acoperișurile a două blocuri au fost distruse.
Pe calea ferată, în zona Bixadul Oltului - Băile Tușnad, un copac a căzut peste linii, iar circulația trenurilor a fost îngreunată.
În Moldova, codul galben de vânt emis pentru zona de munte a județelor Bacău, Neamț și Suceava a fost prelungit până luni după-amiază. De altfel, pentru zona montană, meteorologii au emis o atenționare cod galben, valabilă până luni, la ora 16.00.
Vântul va avea viteze și de peste 120 de kilometri pe oră. La altitudini mari va ninge viscolit, iar riscul de avalanșă este maxim.
A fost alertă și în județul Galați, pe DN 24D. Vântul puternic a provocat o adevărată furtună de praf, care a pus în dificultate șoferii. Mulți au tras pe dreapta pentru a evita accidentele.
Pe litoral, autoritățile au suspendat manevrele în porturile Midia și Constanța Sud fluvial. Pescarii au fost avertizați de Paza de Coastă să nu se aventureze în largul mării, din cauza valurilor înalte.