Vântul a bătut și cu 60 de km/oră în Caraș-Severin și Mehedinți. Stâlpi smulși din asfalt, copaci căzuți peste mașini

12 septembrie 2017, 13:05

Urmările furtunii se vor vedea multe zile. Mai multe mașini au fost avariate de copacii sau stâlpii rupți de vijelie.

La Buziaș, un arbore s-a prăbușit chiar peste o casă. Tot copacii căzuţi au blocat şi mai multe șosele din Timiș și Caraș-Sevrin. Rafalele de vânt au ajuns și la 60 de km/oră. Un copac a căzut și pe calea ferată, însă din fericire pompierii timișoreni au intervenit la timp iar traficul nu a fost afectat.

În Timișoara, iluminatul stradal s-a oprit din cauza furtunii, iar unele zone din oraș și câteva localități învecinate au rămas fără curent electric după ce firele au fost rupte de vânt. Pompierii au intervenit la fiecare caz în parte.

A fost furtună puternică și în județul Mehedinți. La Drobeta-Turnu-Severin vântul puternic a spulberat acoperişurile a două blocuri. În cădere acestea au avariat un autoturism şi au spart geamurile mai multor apartamente, a transmis Adriana Pinti de la TVR Timișoara.

Meteorologii au emis o informare meteo pentru mai multe zone din Oltenia, Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania si jumătatea de nord a Moldovei. Până marți seara, la deal și la munte vor avea loc averse cu descărcări electrice, însoțite pe alocuri de grindină.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite