Vama, The Script și Scooter, în ultima noapte de Neversea. Peste 200 de mii de persoane au participat anul acesta la festival

9 iulie 2018, 07:57

În ultima noapte a festivalului Neversea a urcat pe scenă mult așteptata trupă The Script. Aflați pentru prima dată în România, irlandezii au impresionat miile de tineri.

Scooter a hipnotizat publicul și a făcut întreaga plajă să vibreze.

Cu sute de fotografii şi amintiri de neuitat, odată cu răsăritul soarelui, tinerii au lăsat în urmă tărâmul magic de la Neversea şi s-au întors acasă.

În ultima seară a festivalului a avut loc și de un incident, în timp ce Grasu XXL interpreta piesa „Curaj”. Artistul a adus injurii Guvernului României și imediat scena a rămas în beznă, mai bine de jumătate de oră. Iar spectatorii au început să scandeze împotriva PSD.

Organizatorii festivalului au declarat că a fost vorba de o defecțiune.

Edy Chereji, Director de marketing şi comunicare al festivalului Neversea: Generatorul de curent de la scenă a avut o defecţiune tehnică. Nu există niciun fel de interpretare sau nu ar trebui să existe nicio interpretare de niciun fel, a fost strict o defecţiune tehnică. Noi, ca festival, nu promovăm, în niciun caz, niciun mesaj politic.

În acest an, la festivalul de la Marea Neagra au participat peste două sute de mii de persoane, din ţară şi din străinătate.

În curând, organizatorii vor începe să pună la punct primele detalii pentru ediţia de anul viitor.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite