Valuri în presa internaţională. Ziarele britanice au pus tunurile pe campionul român Ilie Năstase

23 aprilie 2017, 19:52

Cotidianul The Guardian scrie că Ilie Năstase a provocat haos la întâlnirea România – Marea Britanie printr-o ieşire nervoasă care a dus la întreruperea partidei dintre Sorana Cîrstea şi Johanna Konta.

Fostul campion de tenis, Ilie Năstase, deja sub investigație pentru comentariile rasiste la adresa copilului Serenei Williams, a provocat un nou scandal sâmbătă, după ce le-a jignit pe căpitanul nejucător al echipei Marii Britanii, Anne Keothavong, și pe jucătoarea Johanna Konta, afirmă cotidianul britanic.

Titlul articolului din The Telegraph este foarte dur: Este timpul să scăpăm tenisul de Ilie Năstase și de ceilalți dinozauri din sport.

Este rușinos să vezi că Ilie Năstase s-a făcut de râs singur, deoarece puțini oameni au făcut mai mult pentru a populariza tenisul în oricare țară a lumii, scriu ziariştii publicaţiei.

Tabloidul Daily Mail titrează: „Shame, set and mach”, “Ruşine, set şi meci”, preluând numele unei celebre emisiuni dedicate tenisului.

Daily Mail scrie: Năstase a fost eliminat din arenă, după le-a jignit pe căpitanul nejucător al echipei Marii Britanii şi pe Johanna Konta.

Şi presa franceză scrie despre scandalul de la Constanţa.

Adversara a Soranei Cîrstea în barajul din Fed Cup, britanica Johanna Konta, a izbucnit în lacrimi în timpul meciului. Jucătoarea britanică a fost ținta remarcilor deplasate făcute de Ilie Năstase, capitanul nejucător al echipei române, motiv pentru care a fost exclus din arenă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite