Purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Aeroporturi București recomandă pasagerilor să vină cu trei ore înainte de zbor. ”Fluxul de pasageri se dezinfectează de 10 ori pe zi”

21 mai 2020, 10:22

Valentin Iordache, purtător de cuvânt al Companiei Naționale de Aeroporturi București a declarat, la TVR că în acest moment, singurele zboruri regulate se desfășoară doar spre țările nordice, către Portugalia, către Grecia și către Rusia.

Sunt zboruri operate de o companie lowcost și de operatorul național român Tarom și de operatorul național rus. Sunt puține zboruri, cursele interne sunt și ele puține. Chiar și acestea sunt operate de compania Tarom.(…) Cu toții așteptăm sfârșitul lunii când sperăm să se ridice restricțiile de zbor către țările europene, a spus Valentin Iordache.

Purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Aeroporturi București a recomandat pasagerilor să vină cu trei ore înainte de zbor, pentru că  etapa suplimentară de triaj, adaugă câteva minute, nu foarte mult, la timpul petrecut în aeroport.

O dată grupați în aceste corturi vor trebui să meargă către terminal, în mod organizat la ghișeul de check-in. Atenție, este obligatorie purtarea măștii. Atât în corturi cât și în terminal se menține o distanță fizică de separare de un metru și jumătate. Există peste tot dispensere de dezinfectat pentru ca după ce au intrat în contact cu diverse suprafețe, pasagerii să se poată dezinfecta, explică purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Aeroporturi București.

Cu privire la măsurile de securitate pe aeroport, Iordache a declarat că: fluxul de pasageri se dezinfectează de 10 ori pe zi, iar aeronavele sunt dezinfectate atunci când staționează  pe aeroport chiar și între două curse.  Totul este dezinfectat foarte des, cu mare responsabilitate, pentru că este în interesul nostru al tuturor,  ca o dată reluat traficul de pasageri, să nu se mai oprească.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite