Predică șocantă la Mănăstirea Durău. Vaccin microcipat, controlul populației, dominația extraterestră și guvernul mondial, subiecte abordate după liturghie

26 octombrie 2021, 12:03

Predică halucinantă la o mănăstire din Neamț. Vaccin microcipat, controlul populației, dominația extraterestră și guvernul mondial. Toate aceste subiecte desprinse parcă din romanele științifico -fantastice au fost abordate după liturghie de preotul Teodosie Paraschiv, duhovnicul Mănăstirii Durău.

Te vaccinezi, ți-ai semnat condamnarea la moarte” este doar una dintre ideile propagate duminică de duminică în fața sutelor de enoriași.

Cei care vor să detalieze teoriile conspiraționiste ale protosinghelului Teodosie Paraschiv, pot cumpăra chiar din biserică cartea și CD-ul publicate de monah. Potrivit paginii de prezentare din cartea sa, părintele Teodosie Paraschiv a absolvit Institutul Teologic Universitar din Sibiu în anul 1989 unde a urmat și cursurile de doctorat.

A lucrat în administrația bisericească, că funcționar administrativ, secretar și consilier eparhial și a fost director tehnic la postul de radio Trinitas.

BOR reacționează după predica duhovnicului Mănăstirii Durău: Biserica dezavuează ferm aceste mesaje absurde. Poziţia noastră e deplin favorabilă vaccinării recomandate de medici

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite