Vacanțe exotice în vreme de pandemie

14 februarie 2021, 20:33

Alexandra a decis ca în luna martie, de mărțișor, să își facă un candou pe care și l-a dorit mereu. O vacanță într-o locaţie exotică. Mai ales că trecut printr-un an greu.

Mulți alti români au urmat aceeaşi strategie. În perioada pandemiei au căutat destinațiile exotice, în țări şi zone care nu sunt pe lista galbenă cu restricții şi mulţi bolnavi de covid. Agențiile de turism și-au adaptat rapid ofertele. Așa se face că și România a intrat în rândul țărilor europene care oferă curse charter directe spre Maldive, Replublica Dominicană și, de luna viitoare, Kenya.

Prețurile pentru o vacanță în Kenya pornesc de la 1.100 de euro de persoană pentru 7 nopți. În Republica Dominicană, un astfel de sejur all inclusive pleacă de la 1.300 de euro, iar în Maldive, cu demipensiune şi hotel de 5 stele, de la 1.500 de euro.

Există şi o altă categorie de turişti: cei care au continuat să călătorească în România şi au explorat locuri mai puţin știute.

Indiferent de destinațiile alese, turiştii au aflat că în pandemie este mai sigur să facă rezervări last minute, să meargă în ţări cu puţine cazuri de covid 19 şi să aibă asigurări care să acopere eventuale pierderi.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite