Un tânăr care a crescut la orfelinat a donat rechizite pentru copiii nevoiași din comuna Jucu de Sus din Cluj

2 septembrie 2022, 17:23

Dar nu s-a lăsat doborât de probleme. A înțeles însă că un ajutor este oricând binevenit atunci când viața e grea. Acum a strâns banii necesari că să le ofere unor copii măcar strictul necesar pentru școală.

”Am venit cu această bucurie pentru voi pentru că meritați și am văzut că sunt unii copii care au nevoie.”

Fii bun ori de câte ori este nevoie. Este țelul după care Remus își ghidează faptele și îi ajută ori de câte ori poate pe cei aflați în situații dificile. Știe ce înseamnă lipsurile pentru că a crescut fără părinți, la Casa de copii din Jucu.

A trecut peste greutăți, dar nu a uitat niciodată de unde a plecat și cât de important este să fim buni. A strâns bani și a cumpărat 80 de ghiozdane și rechizite pentru copiii nevoiași.

Remus Rostaş, iniţiatorul campaniei: M-am gândit să îi ajut să se bucure de acet ghiozdan poate ca nu au posibilități așa că m-am gândit să îi ajut că așa mi-a dat D-zeu să fac aceste gesturi.

Tânărul a stat de vorba cu copiii, dar le-a și cântat înainte de a le împarți darurile.

Cei mici, dar și părinții lor au fost emoționați de gestul făcut de Remus.

Mădălin Trohonel, director, Şcoala Gimnazială Gheorghe Bariţiu Jucu de Sus: I-am ajutat pe elevii cu situație materială precară dar buni la învățătură, avem 370 de copii și 80 au primit azi rechizite.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite