Urmările furtunilor: inundații, copaci cazuți, trafic îngreunat

25 iulie 2017, 09:07

Un copac a căzut azi dimineață pe carosabil pe DN 1 in zona Poiana Țapului din Bușteni și a avariat o dubiță. Timp de 15 minute, traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri.

Ploi abundente și grindină au căzut în Dâmbovița, unde geamurile multor mașini au fost sparte.

Pe Valea Prahovei, a plouat atât de tare, încât apa a izolat un cartier întreg din Sinaia, iar DN1 a fost blocat o jumătate de oră.

Nici Capitala nu a fost ocolită de vremea rea, iar vântul puternic a doborât peste 30 de copaci. Volumul precipitațiilor în zonă a atins 90 de litri pe metru pătrat.

Cartierul Cumpătu din Sinaia a fost izolat mai bine de oră, în urma unei ploi torențiale, după ce singura cale de acces a fost blocată de șuvoaiele și aluviunile de pe versanți. Două autoturisme au rămas blocate în apă.

Pe DN1 s-a circulat foarte greu între Azuga și Sinaia din cauza aluviunilor care au blocat parțial traficul. 20 de minute nicio mașina nu s-a mișcat pe sensul de urcare spre munte. A fost nevoie de intervenția pompierilor care au degajat drumul.

 

Și la Oradea o furtună violentă a băgat spaima în localnici. O femeie a ajuns la spital după ce un arbore rupt de vânt a căzut peste ea. Din fericire aceasta nu are răni grave și este în stare stabilă. Strada a fost închisă de poliție, iar o echipă de muncitori a tăiat crăcile cu ajutorul drujbelor.

Din cauza furtunii un avion care trebuia să aterizeze la Oradea a fost dirijat spre aeroportul din Cluj Napoca.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite