Uraganul Irma a distrus vile și proprietăți ale unor celebrități. Printre cei afectați sunt Donald Trump, Johnny Depp, Oprah Winfrey

9 septembrie 2017, 12:18

Președintele american Donald Trump este printre cei ale căror proprietăți au fost devastate de uraganul Irma. Castelul Palmierilor, cum e cunoscut domeniul de vacanță al familiei Trump din Saint Martin, a fost grav avariat de rafalele de vânt. Proprietatea în valoare de aproape 17 milioane de dolari este acum o ruină.

(w500) ProprietÄ

Paradisul din Caraibe a atras şi oameni de afaceri din România. Dinu Patriciu și-a cumpărat acolo o casă de vacanță în 2008, unde a locuit o vreme și soția sa, Dana Patriciu, potrivit unor informații din presă. Și fosta soție a lui Remus Truica s-a ales după divorț cu o proprietate în Saint Martin.

Nici proprietatea miliardarului Richard Branson nu a scăpat de furia uraganului. Omul de afaceri britanic se afla în casă atunci când a fost lovită de furtună. Pe Instagram au fost postate mai multe fotografii în care se vede ce a mai rămas.

(w500) CelebritÄ

Și casa lui Johnny Depp, aflată pe o insulă privată din Bahamas, a trecut prin furia uraganului Irma. David Copperfield, Oprah Winfrey și Eddie Murphy au și ei proprietăți în zone măturate de uragan.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite