UPDATE Sorina Pintea a fost dusă din nou din arest la o unitate medicală, pentru un control. Ea avea lacrimi în ochi și mergea cu greutate, susținută de polițiști

3 martie 2020, 19:25

Sorina Pintea a fost adusă marți seară la Centrul medical Dr. „Nicolae Kretzulescu” al Ministerului de Interne pentru un control neurologic. Ea avea lacrimi în ochi și mergea cu greutate, susținută de polițiști, a precizat Alexandru Costache, jurnalist TVR, pentru Telejurnal 20.00.

La ieșirea din sediul policlinicii, fostul ministru a refuzat să vorbească cu presa și s-a îndreptat direct spre mașina de poliție care a transportat-o înapoi în arest.

Poliția Capitalei a transmis marți că o persoană privată de libertate, în baza unui mandat de arestare preventivă, a fost dusă într-un centru medical de diagnostic și tratament din rețeaua Ministerului Afacerilor Interne, pentru un consult medical de specialitate.

Luni, Sorina Pintea a fost transportată la Spitalul Sfânta Maria pentru analize, după ce încă de duminică seară ea s-a plâns în Arestul Poliției Capitalei că i se înrăutățește starea de sănătate.

Astfel, luni dimineață, în jurul orei 11.00, Sorina Pintea a fost dusă din arestul Poliției Capitalei la unitatea medicală. După evaluarea pacientei, medicii nu au considerat necesară internarea. Câteva ore mai târziu, după prânz, Sorina Pintea a fost dusă în arestul Poliției Capitalei.

Cât timp a stat în spital, Sorina Pintea a fost însoțită permanent de doi polițiști.

La începutul lunii februarie, fostul ministru al Sănătății anunța pe rețelele de socializare că suferă de o boală gravă autoimună.

Sorina Pintea și-a dat demisia din funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare și a fost suspendată din PSD, a precizat Alexandru Costache pentru Telejurnal.

Vineri, 6 martie, se va judeca la Curtea de Apel București și apelul ei față de decizia de arestare preventivă.

Procurorii DNA o acuză pe Sorina Pintea că ar fi luat mită în schimbul atribuirii contractului de reamenajare a unei săli de operații din Spitalul Județean Baia Mare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite