UPDATE Incendiu într-un bloc din București: 112 persoane s-au autoevacuat şi 11 au fost evacuate. Două persoane au fost transportate la spital

14 mai 2022, 22:38

Incendiul se manifesta la nivelul faţadei unui bloc din strada Baicului, de la etajul doi până la etajul zece. La faţa locului au intervenit 14 autospeciale cu apă şi spumă, dar şi mai multe echipaje SMURD şi ambulanţe.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF), 112 persoane s-au autoevacuat şi 11 au fost evacuate de către forţele de intervenţie, inclusiv o persoană supraponderală şi două imobilizate. Două persoane care au fost expuse la fum au fost transportate la spital.

„Pentru stingerea incendiului s-a acţionat din exterior utilizând autoscara. De asemenea, au fost constituite echipe de căutare-salvare a posibilelor persoane surprinse de incendiu. Sunt două persoane în evaluare medicală”, au precizat reprezentanţii ISUBIF.

Conform aceleiaşi surse, incendiul a fost stins, iar echipele de căutare acţionează la fiecare etaj.

ACTUALIZARE 112 persoane s-au autoevacuat, 11 persoane au fost evacuate de către forțele de intervenție, dintre care o persoană supraponderală si două persoane  imobilizate.  Două persoane, expuse la fum, au fost transportate la spital.

ACTUALIZARE 112 persoane s-au autoevacuat, dintre care una a fost transportată la spital.

ACTUALIZARE Au fost evacuate 5 victime, stabile, care au refuzat transportul la spital.

Se acționează cu  14 autospeciale cu apa și spumă. La fața locului au sosit 4 echipaje SMURD.

Pentru stingerea incendiului s-a acționat din exterior utilizând autoscara. De asemenea, au fost constituite echipe de căutare-salvare a posibilelor persoane surprinse de incendiu.

Deocamdată, nu se cunosc cauzele incendiului.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite