UPDATE Cei 6 suspecţi în cazul crimei din Piaţa Constituţiei au fost arestați

5 octombrie 2019, 16:52

Printre cei 6 arestați este şi fostul pugilist Romeo Păun, acum antrenor la clubul sportiv Dinamo.

După o zi de percheziții, audieri și confruntări între suspecți, anchetatorii au făcut primele rețineri în cazul crimei din Piața Constituției.

Fostul boxer Romeo Păun este pe lista celor care au ajuns în centrul de reținere și arest preventiv. Până sâmbătă dimineață, alte 5 persoane, membri ai aceluiași clan, au fost reținute.

Zeci de persoane au fost audiate până acum de anchetatori. Multe dintre ele au fost lăsate să plece acasă.

Pentru polițiști a fost o muncă titanică. Au avut de vizionat zeci de minute de imagini surprinse de camerele de supraveghere, să identifice persoanele care s-au bătut în fața Palatului Parlamentului și să refacă traseul atacatorilor.

Scandalul a pornit de la o datorie între liderii celor două clanuri.

Au ales să se întâlnească în Piața Constituției pentru că era un loc aglomerat și păzit și nu s-ar fi ajuns la bătaie. Însă șeful uneia dintre grupări a venit hotărât să îi aplice rivalului o corecție dură.

Doi dintre suspecți au fost condamnaţi în trecut pentru omor, însă au fost eliberaţi în baza recursului compensatoriu.

Este de negăsit însă Alex Barbaro, liderul grupării care a stârnit scandalul de acum o săptămână. Atunci, două găști de interlopi s-au bătut în fața clădirii Parlamentului. Un bărbat a fost ucis pe loc, iar un altul a fost grav rănit.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite