Unul dintre cele mai bune manuale de mass-media din Germania, „ABC-ul Jurnalismului”, a fost lansat în România

27 octombrie 2022, 14:36

Este o ediție integral rescrisă și actualizată, utilă tuturor celor interesați de noile cerințe și tendințe în jurnalism, precum și de rigorile pe care le presupune această meserie.

“ABC-ul Jurnalismului” este editat de Programul Media pentru Europa de Sud-Est al Fundației Konrad Adenauer, care a tradus manualul german în diverse limbi din regiunea sud-est europeană.

Volumul a fost lansat în prezența a numeroși studenți ai Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universatii București. Decanul FJSC Antonio Momoc și prodecanul Romina Surugiu, coordonatorul programului Media-KAS Hendrik Sittig și redactorul ediției românești Liana Ionescu au atras atenția asupra necesității profesionalizării activității de jurnalist, supuse – mai mult că oricând – unor provocări, presiuni și amenințări din interiorul sau din afara breslei.

Invitat special a fost dr. Christopher Nehring, care a susținut o conferință-dezbatere cu tema „Dezinformarea, de la Războiul Rece la Războiul din Ucraina”.

(w500) A fost lan

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite