Unul dintre cei mai de temut traficanți de cocaină din Capitală a fost arestat, după ce s-a îndrăgostit de polițista sub acoperire

18 decembrie 2018, 16:36

În urmă cu câteva zile polițiștii serviciului antidrog din București au arestat un traficant de droguri în cursul unei operațiuni care, spun surse judiciare, nu a fost foarte dificilă.

Și asta pentru că soluția găsită, infiltrarea unui polițist, a dat rezultate și chiar a creat o situație mai puțin întâlnită. Suspectul amorezat de chiar polițista aflată sub acoperire, și-a derulat afacerile chiar sub ochii acesteia.

Cocaina era cumparată din Occident și, odată vândută în București, prețul său creștea de câteva ori.

Traficantul cumpăra un kilogram cocaină din Spania cu sume cuprinse între 20 și 30.000 de euro. Numai că acest drog, în România, era amestecat cu diverse subtstanțe astfel încât dintr-un kilogram de cocaină diluată traficantul obținea în jur de 300.000 de euro. Așa că nu e de mirare că își permitea să cumpere un astfel de bolid.

Mașina a fost confiscată de polițiști și la fel s-a întâmplat și cu un alt vehicul dar și cu o vilă din județul Brașov. Casa, spun susre judiciare ar fi fost folosită pentru tranzacții mai mari de stupefiante dar și pentru petreceri ce implicau degustări de droguri.

Spun oamenii legii că traficantul era un admirator al lui Pablo Escobar, celebrul traficant columbian. Așa că a modelat, în cocaină, chipul mafiotului sud-american.

Traficantul este reținut pentru a treia oară în ultimii 12 ani. Ultima oară a fost eliberat condiționat pentru bună purtare.

Numai că i-a mai rămas un rest de pedeapsă de 3-4 ani care se vor adăuga la evntuala sentință dată de judecători. Acum bărbatul este arestat preventiv pentru 30 de zile.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite