Brașovul, pe harta marilor festivaluri muzicale. Untold și Neversea vor avea loc la Poiana Brașov

21 decembrie 2021, 12:28

Prima ediție a Massif Winter 2022 din Brașov va avea loc la începutul primăverii, au anunțat organizatorii și Primăria locală. Între 6 și 13 martie 2022, Poiana Brașov va fi destinația iubitorilor de muzică electronică și spectacole live.

Reprezentant, Untold Universe, Bogdan Rădulescu: Massif Winter a fost creat încât să devină cel mai mare proiect de acest fel din Europa Centrală și de Est, și anume, a fost gândit ca o experiență de vacanță pentru iubitorii de muzică

Fanii muzicii electronice pot alege un pachet turistic dedicat pentru eveniment sau pot opta pentru o singura zi de distracție la superlativ.

Reprezentant, Untold Universe, Edy Chereji: Se vor găsi disponibile pachetele de vacanță, care vor presupune și accesul la toate evenimentele pe care le vom organiza, dar și cazare la unitățile hoteliere din Poiana Brașov

Pe platoul din zona pârtiei Bradul, organizatorii așteaptă un număr de 15.000 de spectatori.

Massif Winter Festival este doar o mică parte din evenimentele muzicale programate anul viitor.

Iubitorii de muzica și distracție au de ales dintre zeci de festivaluri și concerte programate atât în orașele mari cât și pe litoral. Dintre acestea nu vor lipsi deja faimoasele Neverea, Untold, Electric Castle sau Summerwell.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite