UNTOLD | Începe cel mai mare spectacol de muzică electronică din România. La această ediție se așteaptă un număr record de spectatori

2 august 2022, 22:00

Fanii vor găși și anul acesta la Cluj-Napoca atmosfera exuberanță cu care s-au obișnuit. Scena pe care vor urca artiști celebri va fi cea mai mare din România şi ca deschidere, şi ca înălțime. Ansamblul are peste 30 de metri înălţime și include peste 700 de metri pătraţi de ecrane LED. Experiența muzicală va fi completată de joc de lumini, artificii și proiecții de lasere. Toate acestea ar trebui să atragă un număr record de spectatori.

15 mii de oameni din 20 de țări au venit la Cluj-Napoca pentru amenajarea decorurilor și pregătirea festivalului. Autoritățile au luat măsuri stricte pentru siguranța participanților și există numeroase restricții. Sunt interzise drogurile, alcoolul, sticlele de orice fel, produsele cosmetice inflamabile, conservele, artificiile, laserele, spray-urile sau articolele pirotehnice. Un număr impresionant de angajați MAI va asigura ordinea.

Pe lângă distracție UNTOLD înseamnă și câștiguri financiare importante pentru orașul-gazdă. La ediția de anul trecut, cei 265 de mii de participanți au cheltuit la Cluj peste 35 de milioane de euro.

La ediția UNTOLD din aceast an sunt așteptați peste 200 de artiști naționali și internaționali de top. Între aceștia se numără J. Balvin, David Guetta, Hardwell, Steve Aoki și, în premieră în România, artista britanică Anne-Marie.

A 7-a ediție a Festivalului UNTOLD îşi va deschide porţile, joi la ora 14:00.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Trei vești proaste despre vacanțele de anul acesta

România a pierdut un milion de turiști străini, în ultimii patru ani