Untold, succes răsunător. Încasările hotelurilor, pensiunilor și teraselor au fost semnificative

7 august 2018, 08:40

Super-petrecerea de la Untold s-a încheiat pe ritmurile lui Armin van Burren care a mixat 7 ore neîntrerupt. El și-a doborât astfel recordul de anul trecut, când a mixat 5 ore.

Dar lumea e deja cu gândul la următoarea ediție a festivalului.

La unele unități de cazare s-au făcut deja rezervări pentru ediția de anul viitor. Acum, proprietarii de hoteluri și pensiuni, precum și autoritățile care au asigurat buna desfășurare a festivalului fac bilanțul după 4 zile de distracție.

Marele favorit al publicului, Armin van Buuren, a încheiat  în zori festivalul Untold de la Cluj Napoca. Celebrul DJ olandez a urcat pe scenă după ora 2 noaptea. A mixat șapte ore și şi-a doborât propriul record.

La final a dat autografe și a mulțumit publicului.

Nebunia s a mutat apoi în gară. Peroanele au fost pline de tinerii care plecau spre case în toate colțurile țării.

Pentru cei care au vrut să se întâlnească pe coridoarele hotelului cu artiștii care au concertat pe scena principală, banii nu au mai contat.

Și la terase profiturile au fost mai mari.

Cele 4 zile au fost intense și pentru autorități. Peste 1800 de pompieri, jandarmi, polițiști și medici au asigurat buna desfășurare a festivalului.

S-au dat aproape 150 de amenzi în valoare de peste 78 de mii de lei și s-au înregistrat 145 de sesizari privind săvârșirea unor fapte penale.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă