Universitatea de Vest Timişoara deschide sesiunea de pregătire online a elevilor, pentru bacalaureat

Universitatea de Vest Timişoara (UVT) deschide sesiunea de pregătire online a elevilor, pentru susţinerea bacalaureatului 2021, în perioada 16 ianuarie - 12 iunie, de această dată, cu noi module de pregătire integrată şi performantă.

08 Ianuarie 2021, 16:11 (actualizat 08 Ianuarie 2021, 16:13) |
Universitatea de Vest Timişoara deschide sesiunea de pregătire online a elevilor, pentru bacalaureat

Rectorul UVT, Marilen Pirtea, recomandă înscrierea la cursurile pregătite de UVT, pentru calitatea şi facilităţile oferite, programul propus de UVT desfăşurându-se în fiecare sâmbătă, cu excepţia zilelor de concediu legal. Orarul este stabilit astfel încât să le permită elevilor participarea la programele de pregătire pentru toate disciplinele la care urmează să susţină proba scrisă în cadrul examenului de bacalaureat.

Astfel, între orele 9.00 - 10.30 se vor desfăşura modulele la limba şi literatura română, între orele 10.45 - 12.15 se vor desfăşura, în paralel, modulele de la disciplinele istorie şi matematică, iar de la ora 12.30 se vor desfăşura modulele pentru disciplinele aferente celei de-a treia probe de la bacalaureat (biologie, chimie, economie, filosofie, fizică, geografie, informatică, logică, psihologie, sociologie), de asemenea, în paralel.

"Toate activităţile din modulele de pregătire pentru examenul de bacalaureat din acest an se vor desfăşura în mediul online, prin intermediul platformei Google Meet, iar pentru fiecare disciplină se va crea şi un curs pe platforma Google Classroom, care să faciliteze comunicarea dintre cadre didactice şi elevi. Vă aşteptăm la UVT, pentru cele mai bune rezultate la bacalaureatul din această vară", afirmă Marilen Pirtea, într-un comunicat remis Agerpres.

Parteneri UVT pentru aceste activităţi sunt Consiliul Naţional al Elevilor şi Consiliul Judeţean al Elevilor Timiş.

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 15°C 11°C
IASI 14°C 13°C
CLUJ 12°C 10°C
CONSTANTA 12°C 10°C
CRAIOVA 11°C 7°C
BRASOV 12°C 7°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI