Unitate specială dedicată vaccinării în Ministerul Sănătății. Organigramă nouă a instituției aprobată astăzi

18 mai 2017, 11:04

„Astăzi se aprobă o nouă organigramă, o nouă funcționare în Ministerul Sănătății, care conține și un nou modul, o unitate de management a vaccinării, iar această unitate va fi responsabilă de tot ceea ce înseamnă procesul de vaccinare de la achiziționare până la administrarea vaccinului, incluzând aici, și chiar țin să subliniez acest lucru, campania de conștientizare a populației”, a declarat premierul Sorin Grindeanu la Ministerul Sănătății.

„Este o chestiune extrem de importantă. Din păcate, a trebuit Ministerul Sănătății aceste luni să acționeze într-o formă așa de pompier, pompieristică, să stingă diverse focuri apărute prin proasta gestiune trecută. Prin tot ceea ce m-a asigurat domnul ministru astăzi și nu doar astăzi, și în discuțiile pe care le-am avut și zilele trecute, săptămânile trecute, se fac eforturi pentru a asigura acel necesar, ca să dau un exemplu, necesar de vaccinuri anti-rujeolă”, a adăugat șeful executivului.

„Odată rezolvată această criză, dorința mea și a noastră este să creăm acel cadru predictibil care să nu ne mai aducă în situații de acest tip”, a mai subliniat Sorin Grindeanu.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite