Unic în România – bicicleta prietenoasă cu mediul. Produsul este echipat pentru publicitate și este complet funcțional cu ajutorul energiei solare

4 mai 2021, 10:49

Noul produs vine în sprijinul oamenilor care ar avea astfel un mijloc de transport gratuit, a cărui utilizare duce la îmbunătățirea stării de sănătate.

Bicicleta creată de elevii buzeșteni din echipa Soft Hoarders este echipată pentru publicitate  și este complet funcțională cu ajutorul energiei solare. Elevii s-au gândit și cum pot primi finanțare din partea companiilor astfel încât bicicletă lor să  fie produsă la scară largă și folosită în trafic de către oricine.

Orcine dorește să folosescă bicicleta că mijloc de transport trebuie să se logheze pe site-ul creat de ei și să se deplasează spre cea mai apropiată bicicletă. Odată ce ajunge la destinație, cel care o folosește o poate lăsa oriunde, întrucât bicicleta este dotată cu blocaj pe roți.

Construirea bicicletei ecologice le-a adus elevilor un loc în finală, organizată în primăvară de către Universitatea Tehnică și  Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj. Echipa  Soft Hoarders a Colegiului Național „Frații Buzești” Craiova a fost creată în urmă cu patru ani și în tot acest timp elevii au participat la numeroase concursuri de profil.

Elevii geniali ai colegiului Frații Buzești din Craiova nu se opresc aici, vor că proiectele lor să devină aplicabile și recunoscute la nivel mondial. În luna iunie, vor  participa la Timișoara la următorul concurs național cu roboți.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite