UNGARIA | Infectată cu Covid-19, Szilvia Bedo-Nagy a aflat că este mamă la o lună după ce a născut. Femeia fusese plasată într-o comă indusă medical

21 mai 2021, 14:04

Szilvia era însărcinată și mai avea câteva săptămâni până la naștere. Când și-a făcut un test covid și acesta a ieșit pozitiv, tânăra a intrat în carantină, însă starea i s-a înrăutățit și a ajuns la spital.

Starea Szilviei era atât de gravă, încât medicii i-au indus comă și au internat-o la terapie intensivă, unde o perioadă a fost ventilată, apoi a fost ajutată să respire cu un plămân artificial. În aceste condiții, tânăra a născut la termen o fetiță prin cezariană și a aflat de acest lucru abia la o lună de la naștere, când starea ameliorată le-a permis doctorilor să o trezească.

Fetiță născută în aceste condiții a primit numele Napsugar, „rază de soare” în maghiară, pentru a le aminti părinților de bucuria pe care a adus-o prin venirea sa pe lume.

Chiar dacă se mai resimte de pe urma bolii, dar și a perioadei în care a stat de comă indusă, Silvia e pe drumul cel bun și se recuperează alături de soț și de fetița lor.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite