Una dintre cele mai moderne autospeciale pentru transportul pacienților contagioși, gândită și asamblată într-o fabrică din Cluj, în 2015

20 martie 2020, 08:12

Vă prezentăm una dintre cele mai moderne autospeciale pentru transportul pacienților contagioși, care a fost gândită și asamblată într-o fabrică din județul Cluj.

Această autospecială ar putea deveni o soluție pentru autorități în cazul în care numărul cazurilor ar crește considerabil.

Această ambulanță a fost concepută în anul 2015 pentru a face față oricărei amenințări precum: Ebola, tuberculoză, febră, gripă sau coronavirus. Aceasta poate fi folosită pentru a transporta până la 8 pacienți. Patru pe targă sau 8 pe banchete.

 

Autospeciala a fost gândită pentru ca în interior să fie creat un mediu steril. Interiorul nu comunică cu exteriorul, deoarece aerul este filtrat.

Deși a fost gândită doar pentru transport, poate fi folosită și la cazuri mai grave deoarece este dotată cu defibrilator, un ventilator mecanic dar și un sistem de monitorizare a pacienților.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite