Un ucrainean a fost omorât de un concetățean, pe o navă aflată în Portul Brăila. Agresorul este căutat

10 februarie 2023, 12:47

În jurul orei 04,00, s-a sesizat prin apel 112 faptul că la bordul unei nave sub pavilion slovac acostată în Portul Brăila ar fi avut loc un conflict între doi cetăţeni ucraineni. Pe navă erau cinci angajați: căpitan, mecanic și trei marinari. Între mecanicul în vârstă de 32 de ani și un marinar de 44 de ani avut loc o dispută, iar mecanicul l-a atacat pe marinar.

În urma conflictului, marinarul ar fi fost lovit în zona capului și a murit, iar bărbatul bănuit de comiterea faptei ar fi părăsit imediat nava.

Bărbatul a fost identificat, iar poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Biroului de Investigaţii Criminale, Biroul Proximitate, Biroului de Ordine Publică, Biroul Rutier, S.A.S. şi poliţiile orăşeneşti, împreună cu poliţişti din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi, I.J.J., Poliţia Locală, desfăşoară activităţi de căutare, localizare şi depistare a acestuia, a menţionat IPJ Brăila.

De asemenea, au fost instituite filtre şi în judeţele limitrofe, Tulcea și Galați, iar în activităţile de căutare este angrenat şi un câine de urmă.

Semnalmente: Puyko Yaroslav: 172 cm înălţime, îmbrăcat cu o geacă verde închis, blugi albaştri, capul acoperit, având o borsetă asupra sa.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie, precizează IPJ Brăila.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite