Un tânăr s-a aruncat în Dunăre sub privirile familiei, alături de care se întorcea de la munte. Psihologii atrag atenția că la sfârșitul anului apar cele mai multe cazuri de depresie

28 decembrie 2018, 12:08

Alarma s-a dat în jurul orei 21.00. Atunci, echipele de intervenție a fost anunțate că un tânăr a sărit în Dunăre, de pe pod. Pompieri, medici și două șalupe de la Garda de Coastă au intervenit de urgenta.

Tânărul avea 23 de ani. Se întorcea de la munte alături de unchiul și mătușa care l-au crescut. În mașină cu ei se mai afla și o verișoară de cinci ani. Pe drum, în zona Cernavodă, băiatul le-a cerut să oprească mașina. A ieșit din autoturism și s-a aruncat pur și simplu în apă.

Scafandrii au încercat să îl găsească pe băiat, dar din cauza vizibilității reduse, pe timpul nopții au fost nevoiți să oprească căutările în jurul orei 01.00.

Se pare că tânărul intrase într-o depresie din cauză că își pierduse locul de muncă.

Persoana de genul acesta se numeşte depresiv suicidar demonstrativ, e acea categorie de persoane care suferă de o depresie pe o perioadă mai lungă de timp. Reacţionează la un impuls de moment, nu este un plan gândit. S-au săturat să atragă atenţia celor care greşesc şi aceştia să nu remarce că greşesc în raport cu el.

Psihologii atrag atenția că la sfârșitul anului apar cele mai multe cazuri de depresie.

Cei mai multi oameni susțin că fericirea de sărbători înseamnă să ai familia aproape și bani pentru că în această perioadă cheltuielile sunt mari.

Pentru a combate sentimentul de singurătate, specialiştii ne sfătuiesc să încercăm să comunicăm cu prietenii, cu familia, cu colegii și să petrecem sărbătorile alături de cei apropiați.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă