Un tânăr recrut din Rusia s-a sinucis. „Voi muri în țara mea, fără să am sânge străin pe mâini”

Presupusul bilet de adio al lui Gridin scris de mână în limba rusă
Presupusul bilet de adio al lui Gridin scris de mână în limba rusă
16 februarie 2023, 08:37

Camarazii lui Gridin l-ar fi găsit spânzurat cu cureaua sa pe 10 februarie. 7×7 are o fotografie a presupusului bilet de adio al lui Gridin. Rudele sale au confirmat că scrisul de mână al persoanei care a scris biletul este foarte asemănător cu cel al lui Gridin.

În notă se spune că tânărul a fost „inclus pe o listă de rotație a militarilor care merg în războiul din Ucraina”. De asemenea, se afirmă că Gridin le-a cerut ofițerilor săi superiori să îl lase să rămână unde se afla „deoarece nimeni din compania noastră nu s-a mai întors de acolo”, însă acest lucru a avut ca rezultat doar faptul că comandantul său și sergenții „îl agasau constant” pe recrut cu abuzuri.

„Nu pot descrie toate umilințele pe care acest gunoi le-a folosit împotriva mea, dar nici nu mai pot trăi cu ele. Am luat o decizie: voi muri în țara mea, fără să am sânge străin pe mâini.”

Statul Major General al Rusiei a promis în octombrie că bărbații chemați la recrutare obligatorie în toamnă nu vor fi folosiți în războiul din Ucraina.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite