Un tânăr german a scris în fața sediului Twitter mesaje xenofobe, rasiste și jignitoare, după ce compania i-a ignorat apelul de a le șterge

9 august 2017, 22:15

Germania are nevoie de o soluție finală pentru Islam” sau „Evreii ar trebui gazați„, „Ucideți toți homosexualii” sunt doar câteva exemple de mesaje revoltatoare postate pe Twitter de diverși utilizatori.

Shahak Shapira, un tânăr artist germano-israelian a sesizat de peste 300 de ori compania americană. Twitter i-a răspuns la doar 9 sesizări.

Shahak Shapira: „Din toate mesajele pe care le-am  raportat, am ales 30, am făcut tipare  şi acum plec spre Hamburg unde o să  le scriu în faţa sediului.  Iar dimineaţă când angajaţii  Twitter vin la muncă,  să vadă şi ei aceste mesaje pe care  le place atât de mult să le ignore.”

Twitter nu a reacționat, dar cei care au trecut prin fața sediului din Hamburg au fost șocați că asemenea mesaje nu sunt îndepărtate din mediul virtual:

Mă scoate din minţi că cei mai mulţi  oameni nu sunt revoltaţi.  Acceptă pur şi simplu, iar asta este greşit.

Este nesăbuit din partea lor că  permit denigrarea produsului lor în aşa manieră.

Shapiro a raportat și la Facebook peste 150 de postări și comentarii jignitoare și agresive. În acest caz, însă, peste 80% din sesizările sale au fost ascultate și remediate.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Elon Musk a anunțat că va renunța la numărul de telefon