Un tânăr din Sălaj care a fugit o dată din izolare și de două ori din carantină a fost reținut de poliție. El va fi prezentat Parchetului

Persoane în carantină - jandarmerie poliție
Persoane în carantină - jandarmerie poliție
13 aprilie 2020, 22:31

„Tânărul de 28 de ani s-a întors din Marea Britanie în data de 18 martie şi a fost izolat la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile. Cel în cauză nu a respectat măsura, fiind depistat de poliţişti în centrul municipiului Zalău la data de 27 martie, motiv pentru care a fost plasat în carantină pentru o perioadă de 14 zile (27 martie-10 aprilie)”, a indicat poliția.

O zi mai târziu, în 28 martie, tânărul a părăsit centrul de carantină. A fost găsit la o locuinţă din municipiul Zalău şi plasat din nou în carantină pentru 14 zile, pentru perioada 28 martie – 11 aprilie.

Pe 10 aprilie, tânărul a fugit din nou din centrul de carantină și a fost prins de un echipaj de jandarmi într-o benzinărie din Zalău.

„Faţă de acesta s-a dispus efectuarea urmăririi penale pentru comiterea a două infracţiuni de zădărnicire a combaterii bolilor, cel în cauză a fost reţinut, luni, şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, iar marţi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj în vederea luării unei măsuri preventive”, au subliniat poliţiştii din Sălaj.

Sursa: Mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite