Un tânăr din București a primit la rapel alt vaccin decât la prima doză. Personalul de la centrul de vaccinare i-ar fi propus să ascundă eroarea

17 martie 2021, 19:43

Totul s-a întâmplat astăzi, la centrul de vaccinare de la Romexpo. Bărbatul a ajuns la recepție, unde a completat documentele necesare, după care a fost trimis la cabinetul de vaccinare.

Aici a fost momentul în care s-ar fi greșit, tânărul ajungând într-un cabinet în care se folosea doar vaccinul de la Moderna. Personalul medical și-a dat seama de greșeală abia după vaccinare, când baza de date nu a permis introducerea rapelului, deoarece vaccinul de acum diferă de cel folosit la prima doză.

Bărbatul vaccinat greșit spune că medicii de acolo l-ar fi sfătuit să ajungă la o înțelegere. Să treacă în adeverință că a fost vaccinat tot cu Pfizer la rapel, însă acesta nu a fost de acord și a decis să facă totul public.

A primit asigurări că nimic rău nu i se va întâmpla și a fost sunat inclusiv de coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță.

Pentru a vedea cum s-a putut ajunge la aceasta situație, autoritățile au solicitat o anchetă din partea DSP București.

Starea de sănătate a bărbatului vaccinat greșit este una bună.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite