Un tânăr a plonjat cu autoturismul în Dunăre. Era sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere

Accident. Arhivă
Accident. Arhivă
29 noiembrie 2019, 09:44

Poliţia oraşului Moldova Nouă a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că pe DN 57, între localităţile Liubcova şi Berzasca, a avut loc un accident rutier, respectiv un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a plonjat în fluviul Dunărea.

La faţa locului au intervenit trei echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Moldova Nouă cu două autospeciale şi două bărci, două echipaje SAJ şi forţe ale Poliţiei de Frontieră, cu o ambarcaţiune. De asemenea, a fost solicitat sprijinul echipajului de scafandri din cadrul ISU Mehedinţi. Primele forţe la faţa locului au fost cele ale Poliţiei de Frontieră, care au reuşit să ancoreze maşina până la sosirea pompierilor militari, care au tras-o afară din Dunăre, însă în maşină nu a fost găsită nicio persoană.

Tânărul de 18 ani a fost găsit, mai apoi, pe raza localităţii Liubcova.

„În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că autoturismul în cauză ar fi fost condus de un tânăr de 18 ani din localitate, care s-ar fi aflat singur în maşină, în momentul producerii evenimentului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Totodată, tânărul în cauză nu poseda permis de conducere corespunzător categoriei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru.

În prezent, se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite