Un tânăr a intrat cu mașina într-un grup de muncitori la o fabrică de lângă Pitești. O persoană a murit și cinci au fost rănite

30 martie 2017, 11:18

Tânărul care i-a lovit pe cei 6 oameni nu era de serviciu, dar venise să aducă ceva la firmă. La plecare, a condus cu o viteză atât de mare, încât nu a mai putut controla maşina.

A izbit o plasă de gard şi a intrat direct în mulţime. Potrivit martorilor, şoferul conducea cu 80 de km pe oră.

O tânără de 28 de ani a murit pe loc. Răniţii, printre care şi doi cetăţeni sârbi, au fost transportaţi la spital.

Fratele tânărului teribilist nu îşi explică gestul acestuia.

Tânărul este cercetat penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

Inspectorii de la biroul teritorial de muncă cercetează şi ei cazul, pentru că accidentul a avut loc în curtea unei firme şi e încadrat ca accident de muncă.

Compania de componente auto a anunţat printr-un comunicat că va oferi sprijin tuturor celor afectaţi de tragicul eveniment.

ORA 13:00 Tânărul de 22 de ani este audiat în acest moment și urmează să aflăm dacă ceea spun cei din fabrică – faptul că el ar fi fost concediat – se confirmă sau nu, a transmis corespondentul TVR Gabriel Degeratu, pentru Telejurnal.

Potrivit martorilor, tânărul care se afla la volanul unei mașini de lux a plecat nervos de pe loc, a accelarat – moment în care a pierdut controlul autoturismului – intrând într-o plasă de gard și ajungând direct la locul amenajat pentru recreere, unde angajații se aflau. Mașina avea o viteză de 80 km/h în momentul producerii accidentului.

La locul tragediei erau în acel moment 60 de oameni – erau afară în pauză, iar mașina a ajuns practic peste mesele a șase dintre ei.

Fata de 28 de ani de orgine sârbă a murit pe loc. Mai multe ambulanțe au ajuns la sediul companiei. Medicii au evaluat starea celor cinci răniți, care au fost transportați la Spitalul de Urgență Argeș și sunt în stare stabilă, potrivit medicilor și a celor opt angajați care au suferit atacuri de panică, dar nu au necesitat internarea.

Reprezentanții ITM Argeș au confirmat că este un accident de muncă.

ORA 11:00 Accident teribil la Bascov, lângă Pitești, soldat cu un mort și cinci răniți. Totul s-a întâmplat, joi dimineață, în curtea unei societăți de componente auto. Un angajat a intrat cu mașina într-un grup de colegi în timpul pauzei.

Persoana decedată este o femeie de cetățenie sârbă, angajată a societății. În accident au mai fost rănite cinci persoane, un bărbat și patru femei, dintre care două din Serbia. Unul dintre cei cinci răniți este în stare gravă la Spitalul din Pitești.

Potrivit primelor informații, un tânăr de 21 de ani, care lucrează la aceeași societate de componente auto, a pierdut controlul volanului și a pătruns în curtea fabricii, lovind un grup de muncitori aflați în pauză, potrivit Agerpres.

Șoferul a fost reținut și i s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere și vătămare corporală din culpă. O anchetă este în desfășurare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite