Un studio al Televiziunii Române va purta numele marelui comentator sportiv Cristian Țopescu

21 noiembrie 2018, 19:01

Nu există român care să nu fi trăit intens acest comentariu. Nu există român care să nu recunoască această voce. Vocea care a adus în casele românilor performanțele sportivilor români și care ne-a făcut să iubim sportul. În semn de omagiu, locul din care Cristian Ţopescu a comentat primele mari competiții, studioul 4 al Televiziunii Române, îi poartă acum numele.

Pentru noi și mulți români, Țopescu rămâne totuși cea mai bună voce, cel mai mare prieten al tuturor sportivilor” – Ivan Patzaichin.

Oricât de buni am fi fost noi la paralele, pe bârnă, fără cuvintele prețioase și bine alese ale domnului Cristian Țopescu, rezultatele noatre nu ar fi fost la fel de frumoase” – Andreea Răducan.

Medaliile noastre, câștigate de sportvii români, au avut o strălucire aparte atunci când le-a comentat Cristian Țopescu” – Mihai Covaliu.

Cristian Țopescu a lucrat 51 de ani în Televiziunea Română. A fost reporter, realizator de emisiuni, comentator sportiv, redactor șef al departamentului Sport, director general adjunct și consilier al Președintelui Director General.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă