Un șofer băut a fugit din sediul Poliției Sibiu și le-a furat agenților o autospecială

21 octombrie 2022, 17:46

Tânărul de 23 de ani a fost prins noaptea trecută pe o stradă din centrul Sibiului la volanul unei mașini neinmatriculate. Polițiștii au stabilit că avea și o alcoolemie de 0,79 la mie. A fost reținut și dus mai întâi la spital, pentru recoltarea de probe biologice, apoi la sediul poliției rutiere pentru începerea procedurii penale.

”Tânărul este bănuit că după întocmirea documentelor specifice la sediul Biroului Rutier, ar fi sustras o autospecială pe care ar fi condus-o atât în municipiul Sibiu, cât şi pe DN1, în zona Veştem, unde a fost depistat de către poliţişti”, declară Elena Welter, purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

De altfel, mai mulți șoferi au început să sune la 112, la puțin timp după fuga tânărului din sediul poliției. Au povestit că un așa zis agent, în civil și în plus băut, îi oprește în trafic și chiar îi amendează. Tânărul a fost depistat într-un sat la circa 12 kilometri de Sibiu și reținut din nou.

Ispravă tânărului a ajuns și la urechile localnicilor din satul sau, Cornăţel.

Inedită și hilară, întâmplarea nu a rămas fără ecouri la cel mai înalt nivel:

”Este o situație neplăcută pentru poliția de Sibiu. Cum s-a ajuns aici, cum a reușit cetățeanul să facă acest lucru nu am cum să va spun, numai după ce voi vedea rezultatele unei anchete pe care cu siguranță inspectorul general al Poliției Române, Benone Matei, a demarat-o deja”, a spus Lucian Bode, ministrul de Interne.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite