Un şofer a ignorat semnalele acustice şi luminoase și a rupt bariera feroviară de la Brazi, înainte de a trece trenul. Bărbatul s-a ales cu dosar penal. CFR a trimis imaginile Poliției

Un şofer a rupt bariera feroviară de la Brazi
Un şofer a rupt bariera feroviară de la Brazi
24 august 2023, 20:23

„Şofer inconştient – spulberă bariera de la Brazi, înainte de trecerea trenului RE 10065. Conducătorul autoturismului din imagini ignoră nu doar semnalele acustice şi luminoase, dar şi barierele care sunt în curs de coborâre, manevră inconştientă care a provocat, pe de o parte, nefuncţionarea corespunzătoare a barierelor de la trecerea la nivel, situată la km 49+900, iar pe de altă parte prelungirea timpilor de circulaţie ai trenului RE 10065, care a redus viteza de circulaţie pentru tranzitarea pasajului, în condiţii de siguranţă. Menţionăm faptul că această trecere la nivel este situată pe linia de cale ferată Brazi – Crivina, unde viteza maximă de circulaţie a trenurilor este de 140 km/h”, a postat pe Facebook CFR Infrastructură.

Şoferul are 46 de ani și este chiar din comuna Brazi, precizează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova. S-a ales cu dosar penal pentru distrugere.

CFR SA menționează că va continua să sprijine acţiunile Poliţiei Rutiere pentru a identifica șoferii care încalcă în mod voit regulile de circulaţie prevăzute de Codul Rutier, prin monitorizarea traficului la trecerile la nivel şi transmiterea tuturor imaginilor surprinse pe camerele de luat vederi.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite