Un serviciu de taximetrie dedicat exclusiv animalelor de companie s-a deschis în Egipt

3 aprilie 2021, 17:25

Ineditul serviciu de taximetrie a fost înființat de un cuplu de egipteni sătui de câte refuzuri au primit primit atunci când au vrut să își ducă prietenii necuvântători la doctor sau la frizer.

Hebatallah Adel Solaiman, cofondatoare a serviciului de taxi pentru animale: „Am vrut să oferim acest serviciu în Egipt, pentru că nu era disponibil şi pentru că ne dorim ca animalele de companie să se poată deplasa fără restricţii. Trebuie să existe o atitudine prietenoasă şi iubitoare faţă de animale, astfel ca atunci când ne văd a doua oară să ne iubească şi să ne recunoască. Vrem de asemenea să îi scutim şi pe stăpânii animalelor de bătăile de cap.”

Astfel, oricine deține un animal de companie și nu are timp să traverseze orașul poate apela la ineditul serviciu de taximetrie, în condiții de siguranță totală.

Inițiatorii serviciului de taximetrie pentru animalele de companie îi anunță pe cei interesați că nu se limitează doar la căței și pisici. Ei se oferă să transporte maimuțe, reptile, sau chiar pui foarte mici.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite