Un scaun semnat de Elvis Presley, precum și obiecte care au apartinut lui Beyonce, Ed Sheeran și rapperului Offset, scoase la licitație

22 noiembrie 2023, 12:32

Brigitte Kruse, fondator casă de licitaţii: Acest scaun este dintr-o vacanță secretă a lui Elvis din 1959, cu doar două săptămâni înainte de a o întâlni pe Priscilla Presley. Se spune că se întâlnea cu o tânără, Rose Marie Press, când aceasta avea 18 ani. Mergea frecvent la o anumită terasă şi stătea mereu pe același scaun. Așa că, la sfârșitul celor două săptămâni, a semnat acest scaun.

Aceasta va fi cea mai mare vânzare de suveniruri de celebrități a companiei, cu peste 400 de articole. Articole deținute personal, materiale promoționale și postere. Comori ale starurilor pop actuale vor fi de asemenea puse în joc: „Atât de distractiv despre mănușa Offset… au contactat o femeie care este de fapt cunoscută pentru că a recreat mănușile lui Michael (Jackson),” a spus Krause.

Casa de licitații a spus că fiul lui Jackson, Prince, a fost la ședința foto în care Offset a purtat mănușa pentru a sprijini dorința lui Offset de a onora și respecta memoria tatălui său.

Vânzarea online live începe pe 2 decembrie, în Statele Unite ale Americii.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite